Hoe het werkt

Ben je ook benieuwd hoe je een babyboek in 1 avond maakt? Met het professioneel ontworpen fotoboek en een super simpele manier om foto's te kiezen lukt het iedereen.
1. Bestel je boek
Je maakt het boek online met je eigen foto's. Je bestelt eerst het boek. Daarna krijg je een persoonlijke code.

Met deze code log je in en jouw boek staat direct voor je klaar!
2. Het wordt altijd mooi
Wij hebben al nagedacht over het verhaal, het design en de foto lay-outs. Zo vergeet je geen belangrijke momenten en wordt het altijd mooi.

Handig is dat je altijd nog kan wisselen van design, tot op het laatste moment! Al je foto's en teksten blijven gewoon staan.
3. Wij helpen je met sorteren en het kiezen van je foto's
Het is niet nodig je foto's vooraf te sorteren. Zet ze allemaal op je computer en lees ze gewoon in.

De foto's worden automatisch gesorteerd op de leeftijd van je kind. Op de pagina van de geboorte staan bijvoorbeeld alle geboortefoto's bovenaan.

Met inspiratie en opdrachtjes kies je hierna makkelijk de mooiste foto's. Zo werk je het hele boek door.
4. Voeg gratis extra pagina's toe
De boeken zijn zo ontworpen dat alle hoogtepunten van je baby er in passen. Heb je meer foto's? Dan kan je gratis extra pagina's toevoegen aan het eind van elk hoofdstuk.

Het Newborn boek heeft 68 pagina's en kan je uitbreiden tot 92 pagina's. Het Babyboek en het Dreumesboek met ieder 64 pagina's zijn zelfs uit te breiden tot 104 pagina's.
5. Even proberen?
Dat kan met de 30 dagen bedenktijd. Je gaat lekker aan de slag om je mooiste babyboek te maken. Bevalt het toch niet, dan krijg je het aankoopbedrag terug. Zonder vragen.
6. Doe er zolang over als je zelf wilt
Ben je zwanger of is je baby nog klein dan laat je het boek meegroeien met je baby. Voeg gewoon steeds een paar foto's toe. Zo vaak je wilt.

Ná de eerste verjaardag maak je het boek af en ontvang je het binnen 7 werkdagen gratis thuis.

Als je baby al 1 jaar is dan kan je natuurlijk direct aan de slag!

Welk boek ga jij maken?