Vragen over het bestellen

Bestellen

Hoe bestel ik een boek?
Je bestelt een boek eenvoudig online in onze webshop. Na de betaling kan je de voucher met persoonlijke code downloaden. Daarnaast ontvang je ook een e-mail met de persoonlijke code zodat je direct aan de slag kan.
Waarom moet ik vooraf betalen?
We hebben ervoor gekozen om vooraf te betalen zodat de boeken ook echt afgemaakt worden. We zijn met Kroost gestart omdat veel moeders starten met een boek, maar het niet afmaken. We willen graag dat de kinderen van nu kunnen terugkijken op hun eerste jaren. Het is dus een hulpmiddeltje... en je kunt het gerust proberen met de 30 dagen bedenktijd.
Kan ik meerdere exemplaren van mijn boek bestellen?
Jazeker! Je ontvangt 20 procent korting op een extra exemplaar voor bijvoorbeeld opa & oma. Neem even contact met ons op via de chat en we helpen je graag verder.

Kortingsacties

Hebben jullie kortingsacties?
Bij een bestelling van twee of meer boeken ontvang je 15 procent korting op je aankoop! Heb je de boeken besteld? Neem dan even contact met ons op via de chat en je ontvangt het kortingsbedrag terug. De set van een newborn & babyboek wordt al met 15 procent korting aangeboden.

Cadeau

Kan ik een boek cadeau geven?
Als je een boek cadeau wilt geven kun je het gewoon online bestellen. Je ontvangt een e-mail met een digitale voucher die je kunt printen en cadeau kunt geven.