Wacht niet langer: maak een fotoboek!
Het krijgen van een baby. Er is toch niets mooiers? Vanaf de geboorte draaien je telefoon en camera overuren. Maar… het is zonde om al deze babyfoto's alleen maar op je telefoon en camera te laten staan.
Kiezen maar…
Hoeveel foto's heb jij van je kindje? Honderden? Misschien wel duizenden? Dat begrijpen we helemaal! Onze fotoboeken richten zich op de mooiste hoogtepunten van jouw zoon of dochter. Denk aan vakantiefoto's, maar voeg bijvoorbeeld ook een foto toe van de babykamer of de mooiste foto van je zwangerschapsshoot of newbornshoot. Zo vertel je met jouw fotoboek jullie eigen, bijzondere verhaal.
Maak een fotoboek!
Vier elk jaar van je kindje met een prachtig fotoboek. Zo heb je van ieder jaar de mooiste hoogtepunten van je kind op een rijtje. Herbeleef je bijzondere kraamtijd, de eerste verjaardag van je zoon of dochter en dat leuke, ondeugende twee jaar.
Wanneer begin jij?
Het is een taak die je misschien al langer voor je uitschuift. Maar bedenk: als je nu begint met het maken van een fotoboek, kun je volgende week al door jouw zelfgemaakte parel bladeren. Ga dus lekker aan de slag en zet een vink op je to-do-lijstje. Veel plezier!