Kan ik het wel?

Binnen één avond een fotoboek maken met de mooiste foto's van je kindje. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch gaat het je lukken. Dat weten we zeker! Lees hieronder waarom.
Foto's selecteren
Je hebt honderden, misschien wel duizenden, foto's van je kind. Waar begin je? Bij het begin! We vragen je om de geboortedatum van je kind in te vullen. Dat doen we niet voor niets. Onze software ziet de datum van de foto's die jij hebt ingelezen en zorgt ervoor dat alle foto's op volgorde worden gesorteerd. Als je bijvoorbeeld op de pagina van de geboorte bent, staan alle foto's van die dag bovenaan. Zo kies je heel gemakkelijk uit je foto's.
We helpen je
Natuurlijk wil je zoveel mogelijk foto's in het fotoboek plaatsen. Dat begrijpen we helemaal. Zorg er alleen wel voor dat je relevante foto's in het boek plaatst. Zo blijft het boek leuk om naar te kijken, keer op keer. Wij nemen je aan de hand tijdens het maakproces. Zo geven we je bijvoorbeeld kleine opdrachtjes, zoals: "Schrijf een leuk stukje over je zwangerschap" en "Plaats hier je mooiste vakantiefoto". Op deze manier vertel je met jouw fotoboek een mooi verhaal, van A tot Z.
Vaststaande lay-outs
Ken je die frustratie van het schuiven met foto's, net zolang tot alles goed staat? Die frustratie heb je bij ons niet. Beloofd! De lay-outs van onze fotoboeken staan vast. Dat betekent dat je niet meer of minder foto's kunt toevoegen op een pagina. Daar hebben we natuurlijk niet zomaar voor gekozen. Het zorgt er namelijk voor dat jouw foto's de aandacht krijgen die ze verdienen. Met veel witruimte en rust en zónder afleiding van hele drukke lay-outs.
Check, check, dubbel check
Yes! Je fotoboek is klaar. En nu? Voordat we het boek voor je gaan drukken, doen wij nog een laatste check. Komen de kleuren van de foto's wel mooi tot hun recht? Wij doen de kleurencheck voor je en passen de kleuren waar nodig is aan. De donkere foto's maken we lichter en we vergroten de foto's die te klein zijn. Alles voor een perfecte druk. Wij willen dat jij 100% tevreden bent met je fotoboek.
In één avond gemaakt
Zie je? Je kan bij Kroost écht in één avond een fotoboek maken. Natuurlijk kun je ook zo lang de tijd nemen als je zelf wilt. Begin bijvoorbeeld al tijdens je zwangerschap met het maken van een Newborn boek. En is je kindje geboren? Verzamel dan elke week of elke maand de mooiste foto's voor in je fotoboek. Dat scheelt een hoop tijd wanneer je je fotoboek gaat maken.

Wanneer ga jij beginnen?