Jouw fotoboek wordt áltijd mooi

Hoeveel procent van de foto's op jouw telefoon bestaat uit foto's van je kind? Precies. Véél. En dat begrijpen wij helemaal. Geef deze foto's de aandacht die ze verdienen in een prachtig fotoboek. Bij Kroost wordt je fotoboek áltijd mooi. Echt waar. We leggen je hieronder uit waarom.
Speciale designs
Kies uit één van de zeven designs. Houd je van vrolijke kleuren, eenvoud of schattige illustraties? Er zit altijd iets bij naar jouw smaak. Je kiest niet zomaar een design. Onze designers vertellen namelijk een verhaal met hun ontwerp. Ze toveren een glimlach op je gezicht en geven je foto's de verdiende aandacht. Wil je tóch een ander design? Je kan altijd van design wisselen. Tijdens het maken, maar ook als je fotoboek al helemaal klaar is.
We nemen je werk uit handen
Heb je een keuze gemaakt voor een mooi design? Perfect! Dan kun je nu aan de slag. Het enige wat jij hoeft te doen is foto's en persoonlijke tekstjes toevoegen. Dat doe je in de foto- en tekstvakken die al helemaal door ons zijn vormgegeven. Dat betekent dat je niet urenlang hoeft te schuiven tot alles mooi staat. Dat scheelt veel tijd! Zo maak je je fotoboek al in één avond - natuurlijk kun je ook zolang de tijd nemen als je zelf wilt.
Alle aandacht voor jouw foto's
Om ervoor te zorgen dat jouw foto's goed tot hun recht komen, hebben we veel witruimte rondom de fotovakken toegevoegd. Misschien ben je geneigd om zoveel mogelijk foto's op één bladzijde te plaatsen, maar geloof ons: daar wordt je fotoboek niet mooier van. Natuurlijk begrijpen we dat je veel foto's hebt en dat je er zoveel mogelijk in het fotoboek wilt plaatsen. Voeg daarom gemakkelijk gratis bladzijdes toe. Het newbornboek kun je uitbreiden met maximaal 24 extra pagina's. Het baby- en dreumesboek breid je gratis uit tot wel 40 extra pagina's.
De kwaliteit van een trouwalbum
Met de fotoboeken van Kroost geef je het alledaagse een luxe touch. Je kan de kwaliteit van onze fotoboeken het beste vergelijken met een trouwalbum. Een rare vergelijking? Wij vinden van niet! Jouw foto's verdienen namelijk een mooie plek, die luxe en rust uitstraalt. Daarom hebben onze fotoboeken een hardcover met soft touch laminaat. Ze zijn lekker groot, bijna net zo groot als een A4: 25 centimeter hoog en 20 centimeter breed. Daarbij worden je foto's gedrukt op papier van hoge kwaliteit, namelijk 180 grams papier met matte print.

Aan de slag!

Je ziet het: je fotoboek wordt áltijd mooi. Jeuken jouw handen om te beginnen? Kies uit het newborn-, baby- of dreumesboek en ga lekker aan de slag!