Nieuw! Het dreumesboek.
Wat gaat de tijd snel! Je kindje heeft alweer twee kaarsjes uit mogen blazen! Leg alle hoogtepunten van het tweede jaar van je zoon of dochter vast in het dreumesboek.

Niet zomaar een fotoboek

Mooi & Makkelijk
Maak het dreumesboek in precies hetzelfde design als het newborn- of babyboek – óf in een ander design als je wilt natuurlijk. Zo maak je een mooie serie fotoboeken over de eerste jaren van jouw kindje.

Zoals je misschien al gewend bent van het babyboek, maak je het dreumesboek heel gemakkelijk in een paar uur tijd. Wij nemen je aan de hand en geven je kleine opdrachtjes voor het plaatsen van jouw mooiste foto's. Zo wordt het altijd mooi.
De leukste hoogtepunten
Het dreumesboek gaat over het tweede jaar van jouw zoon of dochter. Het boek is extra persoonlijk, omdat het altijd begint bij de geboortemaand van jouw kindje.

Er is plek voor de hoogtepunten per maand, de ontwikkeling van je ondeugende dreumes, vakantiefoto's en natuurlijk de tweede verjaardag!
Niet zomaar een fotoboek
Met het dreumesboek geef je de alledaagse dingen een luxe touch. Je kan de kwaliteit van onze fotoboeken het beste vergelijken met een trouwalbum. Een rare vergelijking? Wij vinden van niet!

Jouw foto's verdienen namelijk een mooie plek, die luxe en rust uitstraalt. Daarom hebben we ervoor gekozen om veel witruimte rondom de foto's toe te voegen. Hierdoor krijgen je foto's alle aandacht die ze verdienen.
Genoeg ruimte voor je eigen inbreng
Maak het boek extra persoonlijk door je eigen tekstjes toe te voegen. Een lief bericht voor je kindje of een samenvatting van een leuke vakantie. Het kan allemaal!

Het dreumesboek bestaat uit 64 pagina's. Wil je meer pagina's toevoegen? Dat begrijpen we! Breid het boek gratis uit tot wel 104 pagina's.
Kies je design
Het dreumesboek is er in zeven designs. Zo zit er altijd iets bij naar jouw smaak! De lay-out van het door jou gekozen design ligt vast. Je kan niet schuiven met foto's of stukjes tekst.

Vervelend? Nee hoor, juist in deze templates komen jouw foto's het beste uit de verf en krijgen ze de verdiende aandacht. Benieuwd welke designs we allemaal hebben?

Neem een kijkje!
Aan de slag
Jeuken jouw handen ook al om direct lekker aan de slag te gaan met je eigen dreumesboek? Wacht dan niet langer en begin gelijk. Je maakt het dreumesboek al binnen drie uurtjes – of neem zoveel tijd als je wilt, natuurlijk!