Het babyboek dat altijd lukt

Bewaar al je hoogtepunten van het eerste jaar in een professioneel ontworpen fotoboek. Met je eigen tekstjes en quotes wordt het boek helemaal van jou.

Dit maakt het babyboek speciaal

Het verhaal
Je vertelt het verhaal van je baby's eerste jaar aan de hand van verschillende hoofdstukjes. Zo hoef jij niet te bedenken wat je er allemaal in zal zetten.

Er is plaats voor veel hoogtepunten zoals bijvoorbeeld de geboorte, jullie familie en vrienden, de belevenissen van de eerste 12 maanden, de wonderlijke ontwikkeling van je kind, de eerste vakantie en uitjes, natuurlijk de allereerste verjaardag en nog veel meer.
Het materiaal
Het fotoboek heeft 64 pagina's. Met 25 cm hoog en 20 cm breed is het bijna een A4 groot.

Je foto's worden gedrukt op mooi dik 180 grams papier. Ecologisch met een structuur die fijn aanvoelt. De omslag is hardcover met soft touch laminaat. Het boek gaat dus lekker lang mee!
Het wordt altijd mooi
Bij het maken van het boek krijg je tips, inspiratie en kleine opdrachtjes zodat het selecteren van de foto's en het schrijven van de tekstjes bijna vanzelf gaat. En dat is niet alles. Daarna kijken wij ook nog eens jouw boek na. Op spelfouten en fotokwaliteit.

Alles voor het mooiste boek!

Waar wacht je nog op?

Beleef de hoogtepunten van je kind in een babyboek met stijl. Shop, maak en geniet!